Tandsköterska med intresse för bettfysiologi till vår nya specialistklinik (deltid)

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på vår nya specialistklinik i Wonna Tower på Kungsholmen dit vi söker efter en erfaren tandsköterska med intresse för eller erfarenhet av bettfysiologi. Tjänsten är på deltid med möjlighet till fler timmar på sikt. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Skulle du beskriva dig som organiserad, positiv och självgående? Brukar du ta egna initiativ och köra på med gasen i botten för att bidra med goda resultat? I så fall ser vi dig som väldigt intressant för denna tjänst! Har du dessutom en naturlig fallenhet för både skriftlig och verbal kommunikation och vet värdet av tydlig information så kan detta vara mitt i prick!

För att trivas i din nya roll tror vi att du gillar utmaningar, är stresstålig och lyhörd. Du är en klippa i behandlingsrummet och du tenderar att bidra med både odontologiska kunskaper, lugnande ord och kontroll över arbetsflödet. Om du är nyfiken och intresserad finns även utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Du har även ett intresse för delegerat arbete då vår specialist arbetar med Akupunktur.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid anställning.

Arbetsuppgifter

Du tillbringar dagarna sida vid sida med en specialisttandläkare inom bettfysiologi. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket tandsköterska kommer du även arbeta en del administrativt också. 

Anställningsvillkor

Tjänsten är på deltid med möjlighet till fler timmar på sikt

Tillträde efter överenskommelse

Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi tar emot både interna och externa remisser. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör våra specialistkliniker en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. 

Tjänsten är förlagd på vår nya specialistklinik i Wonna Tower på Kungsholmen. 

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 15 november 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.