Tandsköterska med intresse för endodonti

Är du den vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till Distriktstandvårdens specialistklinik på Artillerigatan 93 i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta tillsammans med en specialisttandläkare inom endodonti, därför ser vi gärna att du har ett stort engagemang och intresse inom fältet. Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.

Vi ser fram emot att hälsa en positiv medarbetare välkommen till vår klinik. Här är det viktigt att kunna samarbeta, vara lyhörd samt prestera även i stressiga situationer. Vi tror att du på ett utomordentligt sätt representerar Distriktstandvården med omtanke och service samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummet. Du erbjuds en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor och trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter 
Som tandsköterska på Distriktstandvården arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Specifikt för denna tjänst är att du kommer arbeta tillsammans med en specialisttandläkare inom endodonti, och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare. På Specialistkliniken ingår det en hel del administration så det är värdefullt om du tycker om och är duktig på det.

Välkommen till Specialistkliniken! 
Här arbetar Distriktstandvårdens specialister under samma tak på en modern klinik i centrala Stockholm. Vi har specialister inom endodonti, parodontologi, pedodonti, käkkirurgi och protetik. I nära anslutning till kliniken har vi även en allmäntandvårdsverksamhet. Här kan vi alltså erbjuda patienten en komplett behandling, av både enklare och mer avancerad karaktär. För oss är det viktigt att bemöta patienten med stor dos skicklighet och hjärta. Hoppas att just du blir vår nästa medarbetare!

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län, inklusive vår egna specialistklinik på Gärdet. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att blir Stockholms ledande tandvårdkedja. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa. 

Vill du söka ett roligt jobb? Vi ser fram emot din ansökan.