Tandsköterska med intresse för endodonti till Stockholm city

Är du den vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till Distriktstandvårdens flaggskepp på Drottninggatan 65, i Stockholm city. Du kommer att arbeta tillsammans med en nischtandläkare inom endodonti, därför ser vi gärna att du har ett stort engagemang och intresse inom fältet. 


I övrigt ser vi fram emot att hälsa en positiv medarbetare välkommen till vår klinik. Här är det viktigt att kunna samarbeta, vara lyhörd samt prestera även i stressiga situationer. Vi tror att du på ett utomordentligt sätt representerar Distriktstandvården med omtanke och service samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummet. Du erbjuds en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor och trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska på Distriktstandvården arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Specifikt för denna tjänst är att du kommer arbeta tillsammans med en nischtandläkare inom endodonti, och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare.

Om kliniken 
Välkommen till vår klinik på Drottninggatan 65 i Stockholm city!  en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta. 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vill du söka ett roligt jobb? Vi ser fram emot din ansökan.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp