Tandsköterska med intresse för pedodonti

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska gärna med god erfarenhet till Distriktstandvårdens specialistklinik på Artillerigatan 95 i Stockholm. Du kommer att arbeta i team med en specialisttandläkare inom pedodonti, därför söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård och vill utvecklas tillsammans med oss. Vidare har du en naturlig fallenhet för kommunikation både i tal och skrift.

Vi tror att du kommer stormtrivas hos oss om du är en glad och positiv person som tar arbetet på stort allvar och brinner för att hjälpa det yngre patientklientelet. Här är det viktigt att kunna samarbeta och vara lyhörd. Du erbjuds en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor och trevliga kollegor.


Dina arbetsuppgifter 
Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska, ingår inskolning, profylaxarbete och bildhantering.  

Välkommen till Specialistkliniken!
Här arbetar Distriktstandvårdens specialister under samma tak på en modern klinik på Gärdet i Stockholm. Vi har specialister inom endodonti, käkkirurgi, parodontit, pedodonti och protetik. I nära anslutning till kliniken har vi även en allmäntandvårdsverksamhet. Här kan vi erbjuda patienten en komplett behandling. För oss är det viktigt att bemöta patienten professionellt och ödmjukt. 

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län, inklusive vår egen specialistklinik på Gärdet. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där vi behandlar med skicklighet och hjärta. Vi går dagligen till arbetet med ambitionen att förbättra munhälsan i Stockholms län.

Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen. Skicka in din ansökan idag, så kanske det blir just du.