Tandsköterska - missa inte denna unika möjlighet!

Har du en slitstark förkärlek till det yngre patientklientelet? Är du en nyfiken och driven tandsköterska som helhjärtat vill ägna dig åt barn- och ungdomstandvård? Då får du inte missa denna unika möjlighet! Just nu letar vi efter två tandsköterskor  till våra två tandläkare vilka startar sin utbildning till specialisttandläkare inom pedodonti. Kan just du vara rätt person? Skicka in din ansökan på momangen :-D

Kvalifikationer

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter inkluderas i din yrkesroll. Vi ser helst att du har en gedigen erfarenhet i rollen som tandsköterska men även ett brinnande intresse för barntandvård är meriterade – så sök . Tjänsten kommer att fokusera på det yngre patientklientelet och du kommer att assistera våra framtida pedodontister.

Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom området. 

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid enligt överenskommelse.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal och en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och möjlighet till kompetensutveckling. 

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår specialistklinik på Gärdet.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan så snart du kan och allra senast 1 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.