Tandsköterska nyöppnad klinik i Solna centrum

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska till vår nyöppnade klinik i Solna centrum. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken Vi har öppnat en ny klinik i Solna centrum! Här arbetar vi i moderna lokala med en lite annorlunda touch. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Här arbetar även företagets administrativa enhet. Ambitionen för kliniken är att bli Distriktstandvårdens flaggskepp. Tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt. Om Distriktstandvården Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega!