Tandsköterska på 75% till vår klinik i Nynäshamn

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt härliga team i Nynäshamn dit vi söker efter en tandsköterska. Tjänsten är förlagd på deltid, 75%. Välkommen med din ansökan!


Är du vår framtida kollega?


Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.


I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Vi förbereder för ett högt tryck på kliniken varför det passar utmärkt att du bemästrar flexibilitet och stresstålighet utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.


Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. 


Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter


Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.


Anställningsvillkor


Deltid, 75%


Tillträde efter överenskommelse.


Lön efter överenskommelse.


Vad vi erbjuder


Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.


Om Distriktstandvården


Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.


Tjänsten är förlagd på vår klinik på vår klinik i Nynäshamn.


Skicka in din ansökan idag!


Välkommen med din ansökan senast 10 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.