Tandsköterska på deltid till vår härliga klinik i Alby centrum!

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandsköterska till vår mysiga klinik i Alby centrum. Tjänsten är på deltid, kring 50 – 60 %. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ENERGIFYLLD OCH ANSVARSTAGANDE

Vi tror att du kommer tillföra mycket energi på arbetsplatsen. Du sprider glädje och goda idéer runt omkring dig och tenderar att alltid tänka positivt i olika situationer. Utmaningar och trassel i vardagen är du duktig på att bemöta och lösa. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

PERSONER SOM MÖTER DIG

Patienter som möter dig tycker att du utstrålar en varm personlighet, som engagerat deltar i behandlingarna. Du uppfattas som en nyfiken person som intresserar dig för patienten, både på ett professionellt och personligt plan. Kollegor uppfattar dig som en samarbetsvillig person som arbetar prestigelöst, samtidigt som de ofta ser dig ta egna initiativ och arbeta självständigt.

DINA DAGAR HOS OSS

Arbetet innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna som tillkommer tandsköterskeyrket. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, 50 - 60 %, med chans till tillsvidareanställning inom företaget.

DIN NYA ARBETSPLATS

Välkommen till Distriktstandvården och Alby! Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stort driv och med hjärtat på rätt ställe. Vi tar hand om både barn och vuxna och utför allt från allmän-, akut,- och estetisk tandvård. Det är lätt att ta sig hit. Tunnelbanestationen ligger precis intill kliniken och parkeringsmöjligheter finns. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Deltid 50 - 60 %
Visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!