Tandsköterska som även vill arbeta i receptionen i Alby

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Nu letar vi efter dig som både tycker om att arbeta kliniskt och även att arbeta i receptionen till vår klinik i Alby centrum. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs som bäst när tempot är högt och uppgifterna många. Vi lyssnar gärna till önskemål om hel- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

 

I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.


Du kommer arbeta i receptionen där du effektivt och organiserat hanterar administrativa uppgifter och välkomnar patienter som kommer till kliniken.


Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Du kommer också att arbeta i receptionen med uppgifter som exempelvis hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid- eller deltid, omfattning efter överenskommelse
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

VAD VI ERBJUDER
Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår klinik i Alby, ett stenkast från Albys tunnelbanestation.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


NÄR HÖR VI AV OSS?
Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!