Tandsköterska som även vill arbeta i receptionen till Fridhemsplan

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandsköterska till vår fina klinik på Fridhemsplan, Kungsholmen! Tjänsten innebär också arbete i receptionen. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller  deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker en tandsköterska som dels kommer assistera inne på rum, men också arbeta i vår reception. Vi tror att tjänsten passar dig som är självgående, driven och flexibel. Att ta ansvar ligger i din natur, och du är av inställningen att allt går att lösa. Du är företagets ansikte utåt och representerar Distriktstandvården med excellent bemötande av patienter och besökare. 

Som person är du glad och hjälpsam. I ditt arbete uppskattar du ordning och reda, som du upprätthåller med struktur och rutiner.

Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. 

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Distriktstandvården har arbetar du med sedvanliga uppgifter som tillkommer yrkesrollen. När du arbetar i receptionen tar du hand om patienterna och besökarna. Ödmjukt och gladeligen får du patienterna och besökarna att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter består bland annat av att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c. 

OM KLINIKEN
Kliniken på Fridhemsplan består av 7 aktiva behandlingsrum där 5 rum används till konventionell kliniktandvård som allmän-, estetisk- och akuttandvård. I en separat del av kliniken inryms enheten för medicinsk tandvård med fokus på geriatrisk tandvård och narkostandvård. Vi har två behandlingsrum samt ett uppvakningsrum/sederingsrum i bruk för tillfället. På kliniken arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med mycket hjärta och skicklighet. Det är en god stämning oss kollegor emellan och vi tycker om att utöva vår yrkespassion tillsammans.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

 ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse.

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 31 december 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen!