Tandsköterska till Alby

Om oss
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 290 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.
 
Vad vi söker
Vi söker en assisterande tandsköterska till vår klinik i Alby centrum. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.
 
Du fokuserar på patientens behov, har en god människokännedom samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Vi erbjuder våra tandsköterskor en utvecklande arbetsplats.
 
Om kliniken Distriktstandvården Alby finns sedan januari 2010. Tunnelbanan ligger i nära anslutning till kliniken i Alby centrum. På kliniken har vi sex behandlingsrum och vi erbjuder patienterna allmän-, akut-, estetisk- samt specialisttandvård på vår egen specialistklinik. Vi som arbetar här är ett trivsamt och glatt gäng. Här varvas kunskap med omtanke.
 
Vi ser möjlighet till både deltids- och heltidstjänst, beroende på vad som passar båda parter.
 
Vill du söka ett roligt jobb? 
Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan.