Tandsköterska till Åsögatan på Södermalm

Är det dig vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till vår nyförvärvade klinik på Södermalm, Åsögatan 104. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.


Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du fokuserar på patientens behov, har en god människokännedom samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Vi erbjuder våra tandsköterskor en utvecklande arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med tandvård, förebyggande tandvård och tandhälsoinformation. Du arbetar i team tillsammans med en tandläkare där du assisterar och hjälper till i behandlingsrummet vid undersökningar och övriga behandlingar. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att rengöra och sterilisera instrument samt ansvara för att arbetsmaterial och instrument finns tillgängligt för tandläkaren. Beroende på erfarenhet och kompetens kan arbetsuppgifterna komma att variera. I vissa fall kan tandsköterskan också ge lokalbedövning, ta röntgenbilder och göra tillfälliga fyllningar. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.


Om kliniken 
Distriktstandvårdens nyförvärvade klinik på Södermalm är centralt belägen på Åsögatan 104. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö, tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Hit tar du dig lättast med tunnelbana till Medborgarplatsen. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!


Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län och en på Åland. Samtliga kliniker erbjuder allmän-, estetisk- samt akuttandvård. Oavsett behov och förutsättningar är personer i alla åldrar välkomna till oss. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter att visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm. 


Vi ser fram emot din ansökan!

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp