Tandsköterska till Distriktstandvården Järna

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska till en av våra sydligaste kliniker i Stockholms län - Järna! På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken
Välkommen till vår fina och omtyckta klinik mitt i Järna. Busshållplats och parkeringsmöjligheter precis utanför kliniken. Tågstationen ligger ett par minuters promenad från kliniken och hit tar du dig på ca en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Kliniken ligger i fräscha, ljusa lokaler, vägg i vägg med vårdcentralen. På kliniken arbetar ett trevligt gäng som strävar efter att välkomna barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med klinikerna i Nykvarn och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård.

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 22 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Här erbjuder vi barn och vuxna allmän-, akut-, och estetisk tandvård. Vi remitterar till vår egen specialistklinik i Stockholm. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län.

Hoppas att just du blir den som vi får välkomna till vårt team!