Tandsköterska till Drottninggatan 65 (kväll och helg)

Är du den vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till vår fina klinik mitt i Stockholm city, på Drottninggatan 65. Vi erbjuder en timanställning för dig som vill arbeta kvällar och helger. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du fokuserar på patientens behov, har en god människokännedom samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem.

Vi erbjuder våra tandsköterskor en utvecklande arbetsplats.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Viktigt för denna tjänst är en positiv inställning till flexibla arbetstider.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa. 

Om kliniken 
Vår klinik på Drottninggatan 65 är en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta.

Vill du söka ett roligt jobb? Vi ser fram emot din ansökan.

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp