Tandsköterska till Fridhemsplan

Är du den vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till vår fräscha klinik på Fridhemsplan, Kungsholmen. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du fokuserar på patientens behov, har en god människokännedom samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Vi erbjuder våra tandsköterskor en utvecklande arbetsplats.
Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tillhör befattningen tandsköterska. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kompetens och erfarenhet. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.
Om kliniken Kliniken på Fridhemsplan består av fem aktiva behandlingsrum där fyra rum används till konventionell kliniktandvård där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Om Distriktstandvården Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra moderna kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus.
Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp