Tandsköterska till härlig klinik i Nynäshamn

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska för en deltidsanställning om cirka 30 h/veckan till vår härliga klinik i Nynäshamn. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi är som en enda stor familj och välkomnar ytterligare en kollega med öppna armar.

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Vi tror att du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem.

Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken i Nynäshamn
På Distriktstandvården i Nynäshamn är det alltid full fart. Här arbetar kollegor med väldigt god sammanhållning, något som lätt smittar av sig på patienterna. Vi har en bred kompetensnivå och erbjuder en komplett tandvård för hela familjen. Idag har vi åtta tandläkare, två tandhygienister och tio tandsköterskor. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och gott om parkeringsplatser. Vi hälsar dig välkommen till tandvårdskliniken med den vackraste utsikten i Nynäshamn! 


Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega!