Tandsköterska till medicinsk tandvård på Fridhemsplan

Om dig
Vi söker en tandsköterska med erfarenhet/intresse av medicinsk tandvård till vår medicinska tandvårdsenhet som är belägen i Distriktstandvårdens fina lokaler på Fridhemsplan. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du fokuserar på patientens behov, har en god människokännedom samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Vi erbjuder våra tandsköterskor en utvecklande arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter
På vår enhet för medicinsk tandvård handlägger vi interna och externa remisser från uppsökande verksamhet samt handlägger remisser avseende slemhinneutredningar och behandling av medicinskt komplicerade patientgrupper. Vi erbjuder narkostandvård samt samarbetar med psykolog i behandling av extremt tandvårdsrädda patienter. Även assistans vid konventionell kliniktandvård kan bli aktuellt. Erfarenhet av arbete inom medicinsk tandvård och/eller narkostandvård är meriterande. Även annan bakgrund inom t.ex. sjukvård är meriterande men inget krav.

Om kliniken 
Kliniken på Fridhemsplan består av fem aktiva behandlingsrum där fyra rum används till konventionell kliniktandvård där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. I en separat del av kliniken inryms enheten för medicinsk tandvård med fokus på geriatrisk tandvård och narkostandvård. Vi har ett behandlingsrum samt ett uppvakningsrum/sederingsrum i bruk för tillfället. Anslutna till den medicinska tandvårdsenheten har vi i dagsläget två tandläkare, en tandsköterska/samordnare, en narkosläkare, en narkossjuksköterska samt en psykolog. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp