Tandsköterska till mindre klinik i expansion på härliga Södermalm

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker efter en tandsköterska till vår omtyckta klinik på Åsögatan 104 i hjärtat av Södermalm! På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

OM KLINIKEN
Distriktstandvårdens nyförvärvade klinik på Södermalm är centralt belägen på Åsögatan 104. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö, tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård. Hit tar du dig lättast med tunnelbana till Medborgarplatsen. Välkommen till en gemytlig och mindre tandvårdsklinik i hjärtat av Södermalm!


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.


OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdsval. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!