Tandsköterska till mobil tandvård (norra Stockholm)

Är du den vi letar efter?
Vi söker efter en varmhjärtad och positiv tandsköterska till vår mobila verksamhet. Tillsammans med en tandläkare utgör ni ett team som åker till sjukhem, servicehus och egna boenden för tandvård och munhälsobedömningar. Ni kommer främst att ha ärenden i norra Stockholm.

Om du vet med dig att du arbetar väldigt bra med din befintliga tandläkare så får ni mer än gärna bilda ett team hos oss. I den växande fas som råder är vi även i behov av tandläkare. Som person är du flexibel, hjälpsam och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Du besitter hög arbetsmoral. God erfarenhet är meriterande.
 
Här får du möjlighet till ett spännande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du träffar ständigt nya människor och är bra på att förädla relationer samt knyta nya kontakter. Din personlighet är förtroendeingivande och du brinner för att hjälpa andra människor.
 
Körkort är ett krav för denna tjänst.
 
Om Mobil Tandvård
På uppdrag av Stockholms läns landsting utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, inom vissa områden i länet. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet ger kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade. Vi ger även munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Här arbetar ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet, som vi rustar för att bli Sveriges bästa.

Om oss 
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län och en på Åland. Utöver det har vi mobil hemtandvård som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter att tillgängliggöra den professionella och personliga tandvården. Oavsett behov och förutsättningar är personer i alla åldrar välkomna till oss. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa. 
 
Vi ser fram emot din ansökan!