Tandsköterska till receptionen i Fridhemsplan

Tandsköterska till receptionen i Fridhemsplan

Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Nu söker vi en receptionist med tandsköterskeutbildning till vår klinik i Fridhemsplan. Har du en naturlig fallenhet för service och trivs som bäst när tempot är högt och uppgifterna många? Skicka in din ansökan nu!

Tjänsten är på deltid med arbetstider tre dagar i veckan. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?
Till vår klinik i Fridhemsplan söker vi efter en positiv receptionist som brinner för service och har en god samarbetsförmåga. Du är driven i din yrkesroll, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. Du har en naturlig fallenhet av att ha många bollar i luften. Vi ser att du är noga och strukturerad då våra patienter blir remitterade till oss och att vi har fått ett uppdrag som vi ska utföra professionellt.

Du är van att arbeta med Windows Office-paketet och är bekväm med datorer då arbetsuppgifterna är administrativa.

Det är meriterande om du har jobbat inom service och har erfarenhet av att hantera kunder eller patienter.

Det är ett krav att du är en utbildad tandsköterska.

Arbetsuppgifter
Som receptionist får du patienter och besökare att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter är bland annat att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, fylla tidböckerna, säljinriktade uppgifter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet.

Vad vi erbjuder

 • Goda arbets- och lönevillkor 
 • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
 • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
 • Individuell lönesättning och utbildningsplan 
 • Goda möjligheter att klättra inom företaget
 • Årlig bonus  

Anställningsvillkor

 • Deltid
 • Lön efter överenskommelse

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. På Distriktstandvården värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. 

Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 21 februari 2023. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.