Tandsköterska till receptionen på Drottninggatan 65

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Nu letar vi efter dig som vill axla rollen som receptionist på en av Distriktstandvårdens största kliniker mitt i Stockholm city på Drottninggatan 65. Ett krav för denna tjänst är att du har en klinisk tandvårdsutbildning i form av tandsköterska/tandhygienist. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs som bäst när tempot är högt och uppgifterna många. Vi erbjuder en timanställning. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?
Distriktstandvårdens receptionister är företagets ansikte utåt och ambassadörer för företagets värdegrunder. Vi bemöter människor med respekt, vänlighet och lyhördhet. Som receptionist på en av våra kliniker ställs krav på att ge utmärkt service i både telefon och fysiska rummet, samt en professionell hantering av utmaningar som kan uppkomma i mötet med människor.

Till vår klinik på Drottninggatan 65 söker vi efter en receptionist på deltid som brinner för service, har en positiv inställning samt god samarbetsförmåga. Du är driven i din yrkesroll, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. Önskvärt är en kombination positivitet, prestigelöshet och lösningsorientering. Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Krav för tjänsten är en klinisk tandvårdsutbildning i form av tandsköterska/tandhygienist

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist får du patienter och besökare att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter är bland annat att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Timanställning, omfattning efter överenskommelse
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

VAD VI ERBJUDER
Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår klinik mitt i Stockholms city, på Drottninggatan 65.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

NÄR HÖR VI AV OSS?
Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!