Tandsköterska till Rimbo, Stockholms län

Är du vår nya kollega?
Vi söker en assisterande tandsköterska till vår omtyckta klinik i Rimbo. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.

Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken
Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterska med stort engagemang och fina kollegiala relationer. Kliniken i Rimbo välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vid behov av specialisttandvård remitterar vi till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm. Vi samarbetar tätt med Distriktstandvården i Hallstavik. 


Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Är du intresserad av ett roligt jobb?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp