Tandsköterska till Specialistklinikens pedodontiavdelning

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på Specialistkliniken dit vi söker efter en barnkär tandsköterska till pedodontiavdelningen! Ditt intresse för barn- och ungdomstandvård och ditt engagemang för det yngre patientklientelet väger tungt vid anställning. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du kommer att arbeta på vår Specialistklinik på Gärdet i Stockholm tillsammans med en specialisttandläkare inom pedodonti.

Du har en naturlig fallenhet för kommunikation och omhändertagande av barn och ungdomar. Din energi smittar av sig, din positiva inställning är ständigt närvarande och ditt lugn får nervösa patienter att slappna av. Vidare är flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem.

Du arbetar i behandlande team tillsammans med en specialisttandläkare inom pedodonti och dina arbetsdagar kommer vara utvecklande, lärorika och stimulerande. Kollegorna på kliniken fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Grundläggande att du har ett stort intresse av barn- och ungdomstandvård.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

 OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

 VÄLKOMMEN TILL SPECIALISTKLINIKEN

Här arbetar Distriktstandvårdens specialister under samma tak på en modern klinik på Gärdet i Stockholm. Vi har specialister inom endodonti, käkkirurgi, parodontit, pedodonti och protetik. I nära anslutning till kliniken har vi även en allmäntandvårdsverksamhet. Här kan vi erbjuda patienten en komplett behandling. För oss är det viktigt att bemöta patienten professionellt och ödmjukt. 

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

 NÄR HÖR VI AV OSS?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

 Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!