Tandsköterska till Specialistklinikens pedodontiavdelning

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på Specialistkliniken på Gärdet i Stockholm dit vi söker efter en erfaren tandsköterska med administrativt ansvar för vår pedodontiavdelning och dess narkosverksamhet. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

Vi söker dig som är tandsköterska och som tycker om administration samt att emellanåt jobba kliniskt.

Vi ser gärna att du är organiserad och strukturerad .  Vi tror att rollen passar dig som har  erfarenhet och kan se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Vidare har du en naturlig fallenhet för kommunikation, både i tal och  i skrift . Vi ser också att Du är bekväm med att både prata och skriva engelska .

Du kommer att arbeta i team med en specialisttandläkare inom pedodonti, därför söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård.  Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. 

Vi tror att du kommer att trivas hos oss om du är glad och positiv ,  tar arbetet på allvar och brinner för att hjälpa det yngre patientklientelet. 

ARBETSUPPGIFTER 

Förutom det administrativa arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska.

VÄLKOMMEN TILL SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93-95 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag en av Sveriges största tandvårdskedjor.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 april 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

NÄR HÖR VI AV OSS?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!