Tandsköterska till Stockholm city, Drottninggatan 65

Är du den vi söker?
Vi söker en assisterande tandsköterska till Distriktstandvårdens flaggskepp i Stockholm city, Drottninggatan 65. Du har yrkeserfarenhet och har inga problem med att jobba vissa kvällar och helger. Vi är flexibla gällande tjänstens omfattning och tar gärna emot önskemål om heltids- eller deltidstjänst.

På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.

 Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen tandsköterska. Du kommer att arbeta vissa kvällar och helger. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Om kliniken
Vår klinik på Drottninggatan 65 är en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta.

Vill du söka ett roligt jobb? Vi ser fram emot din ansökan.