Tandsköterska till Stockholm city, Drottninggatan 65

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska till vår flaggskeppsklinik mitt i Stockholm city, Drottninggatan 65. Kliniken har öppet 365 dagar om året samt kvällar och helger. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen.

Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken
Vår klinik på Drottninggatan 65 är en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta.

Om Distriktstandvården 
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. 

Hoppas att just du är den personen vi längtar efter att få välkomna till kliniken!