Tandsköterska till Stockholm city, Holländargatan 21

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska till vår centralt belägna klinik mitt i Stockholm city på Holländargatan 21. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken
Distriktstandvården på Holländargatan 21 ligger i Stockholm City, i nära anslutning till tunnelbana och bussar. Här erbjuds både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Kliniken är lite mindre med fyra behandlingsrum, vilket har bidragit till en stark gemenskapskänsla på kliniken. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet, samt vår systerklinik på Drottninggatan 65, ett stenkast bort.

Om Distriktstandvården 
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. 

Hoppas att just du är den personen vi längtar efter att få välkomna till kliniken!