Tandsköterska till Sundbyberg

Om dig

Vi söker en assisterande tandsköterska till vår populära klinik i Sundbyberg. Här arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.

Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med tandvård, förebyggande tandvård och tandhälsoinformation. Du arbetar i team tillsammans med en tandläkare där du assisterar och hjälper till i behandlingsrummet vid undersökningar och övriga behandlingar. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att rengöra och sterilisera instrument samt ansvara för att arbetsmaterial och instrument finns tillgängligt för tandläkaren.

Beroende på erfarenhet och kompetens kan arbetsuppgifterna komma att variera. I vissa fall kan tandsköterskan också ge lokalbedövning, ta röntgenbilder och göra tillfälliga fyllningar. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken

Kliniken är belägen mitt på Tuletorget i Sundbyberg. Här är kommunen som ständigt växer och utvecklas. Goda kommunikation med buss, tunnelbana och pendeltåg gör att arbetsplatsen alltid ligger nära. Här erbjuder vi barn och vuxna allmän,- estetisk samt akuttandvård. Teamet på kliniken har en tät och fin kollegial relation. Här blandas värme och skratt med yrkespassion och skicklighet. Vi har tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på plats.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 270 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att göra Distriktstandvården till den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där engagemang och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!