Tandsköterskestudent till Distriktstandvården Järna

Är du den vi söker?
Vi söker en ambitiös och ansvarsfull tandsköterskestudent som är intresserad av att jobba extra i form av en timanställning hos oss. Du kommer till en trivsam arbetsplats och ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Här får du utrymme att utvecklas och lära dig massa nytt, samtidigt som vi tror att du bidrar med ett härligt humör, kunskaper och energi. Du är driven och självgående, samtidigt som du gillar att samarbeta och tenderar att vara smidig i sociala kontexter.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket som tandsköterska. 

Om kliniken i Järna
En av våra sydligaste kliniker, belägen mitt i Järna. Busshållplats och parkeringsmöjligheter precis utanför. Tågstationen ett stenkast från kliniken och hit tar du dig på ca en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Kliniken flyttade 2014 till fräscha, ljusa lokaler, vägg i vägg med vårdcentralen. På kliniken arbetar ett trevligt gäng som välkomnar barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med klinikerna i Nykvarn och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 22 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm län. På samtliga kliniker erbjuder vi allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi remitterar till vår egna specialistklinik. 

Vi ser fram emot att välkomna dig!