Två tandläkare till växande klinik i Kallhäll

Är du vår nya kollega?
Distriktstandvårdens klinik i Kallhäll växer och nu letar vi efter två tandläkare som vill bli en del av vårt härliga team. Kliniken ligger precis vid pendeltågsstationen, som tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter.

Vi tror att du är erfaren och driven som tandläkare som bidrar med både positiv energi och bred kompetens. Du är trygg i din roll som tandläkare och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du kommer till en trivsam arbetsplats med ett sammansvetsat kollegialt team som både motiverar och inspirerar.

Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. 


Om kliniken
Precis intill pendeltågstationen i Kallhäll/Järfälla ligger denna populära tandvårdsklinik. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med en tät sammanhållning. Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård till både barn och vuxna. Vid behov remitterar vi till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus.

Hoppas att vi hörs!