Utvecklare till Stockholms ledande tandvårdskedja

Är du lösningsorienterad och driven? Är du intresserad av IT, datorer och teknik? Vill du vara med och göra skillnad på riktigt inom vårdbranschen och e-hälsan? Då är chansen stor att vi kommer trivas tillsammans!

DINA KUNSKAPER
Nu söker vi efter dig med stort intresse och engagemang för det tekniska till vårt huvudkontor i Solna centrum. Fokus kommer ligga på supportärenden, och starkt meriterade är om du även kan programmering inom frontend.

·        Supportärenden
Teknisk support till våra medarbetare. Lösa tekniska problem kopplat till datorer, nätverk, skrivare, mjukvara, röntgen- och journalsystem, telefoner, projektorer och liknande utrustning.

  • Webbutveckling med fokus frontend
    Utforma och designa interna verktyg med hjälp av HTML/CSS/JavaScript samt C# MVC

DINA EGENSKAPER
Vi ser gärna att du tar egna initiativ samt bidrar till lösningar och nytänkande i ditt arbete. Du är duktig på att samarbeta och på att lyssna, samtidigt som du fokuserat kan arbeta självständigt med målet att förbättra Distriktstandvårdens verktyg. Vi älskar personer som brinner för något, så ett glödande intresse för programmering och utveckling kan många gånger väga tyngre än utbildning. 

VAD VI ERBJUDER
Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Timanställning, omfattning efter överenskommelse
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

DIN NYA ARBETSPLATS
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Du är stationerad på vårt huvudkontor i Solna centrum, där vi bland annat har våt IT-avdelning som fokuserar på programmering av nya verktyg, drift av befintliga servrar samt support i tekniska ärenden.  Här erbjuder vi dig en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö. Frihet under ansvar är något som vi tror starkt på och vi uppmanar till självständigt arbete samtidigt som närmsta kollegan finns vid bordet bredvid. Här får du möjlighet att utvecklas och ta egna initiativ - med stort inflytande och självständighet kommer du tillsammans med IT-avdelningen att driva den tekniska enheten framåt.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!