Utvecklare till Stockholms ledande tandvårdskedja

Vill du vara med och jobba på ett roligt och nytänkande företag där du har chansen att vara kreativ och utveckla dina egna IT-lösningar? Då har du kommit till rätt jobbannons!

Vi söker dig som är en hejare på de tekniska och inte rädd för att ta egna initiativ och komma fram med schyssta digitala lösningar och verktyg både externt och internt med hjälp av HTML/CSS/JavaScript samt C# MVC. Det är även meriterande om du har erfarenhet som projektledare.

Vår IT-avdelning har blandat utvecklat Personsök som är en samlingsplats för tandvårdspersonal att hämta uppgifter om patienter, hantera SMS-utskick samt kallelser till tandläkaren. Vi har även utvecklat en smidig onlinebokning där du kan boka en tandläkartid i 27 olika språk!

Psst… visste du att vår hemsida med våra digitala lösningar har blivit rankad topp 100 bästa sidorna samt topp 5 bästa sidan inom vård och hälsa av IDG tre år på raken? Är det du som hjälper oss att vinna rubbet nästa gång?

VAD VI ERBJUDER

Du kommer till en härlig arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Vi har högt i tak och du har mycket frihet och utrymme för åsikter och tankar. Förutom en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt schyssta villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet så får du även friskvårdsbidrag och regelbunden massage. Dessutom är inte vi blyga med att slå klackarna i taket så en inbjudan till många fester och konferenser kan du räkna med!

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Timanställning, omfattning efter överenskommelse

Tillträde efter överenskommelse

Lön efter överenskommelse

DIN NYA ARBETSPLATS

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Du kommer hålla till på vårt huvudkontor i Solna centrum, där vi bland annat har vår IT-, marknad och ekonomiavdelning. Här kan du förbereda dig på många skratt och en trygg och rolig arbetsplats att jobba på.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan innan årsskiftet 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.