Vi söker efter en tandläkare till natursköna Hallstavik

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandläkare till vår klinik i Hallstavik. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ERFAREN OCH EMPATISK
Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

SJÄLVSTÄNDIG TEAM PLAYER
Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Du bör vara duktig på att fatta snabba beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du får möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. 

DIN NYA ARBETSPLATS - välkommen till natursköna Hallstavik!
Norr om Stockholm ligger denna mysiga ort med ett rikt friluftsliv med närhet till vatten och natur. Med drygt tre mil till Norrtälje har vi allt som behövs inom rimliga avstånd.
Härifrån går direktbussar till Stockholm och du tar dig enkelt med bil både till Arlanda och Uppsala när andan faller på. Kliniken är mysig och vi har en tät sammanhållning i personalen. Våra patienter är väldigt lojala och vi arbetar med ett stort ansvar att upprätthålla den goda munhälsan i Hallstavik. Du som börjar hos oss har möjlighet att bo i en lägenhet som Distriktstandvården innehar. 

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, en i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!