Vi söker efter en tandsköterska till vår klinik i Salem

HAR DU LÄTT TILL SKRATT?
Vi söker en tandsköterska med glimten i ögat till vårt glada gäng på vår klinik i Salem. Hos oss är det alltid mycket prat och skratt på rasterna! På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. 

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Du arbetar i behandlande team med en tandläkare, där en god kommunikation och ett gott samarbete är det viktigaste.

OM KLINIKEN
Välkommen till Distriktstandvårdens klinik i Salem centrum!  Det är lätt att ta sig hit, bussarna stannar precis utanför och goda parkeringsmöjligheter finns. Här behandlar vi både barn och vuxna och erbjuder akut-, allmän- och estetisk tandvård. Patientklientelet och behandlingsbehovet är varierat vilket innebär att vi utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 24 kliniker i Stockholms län, två i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Våra 400 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 16 mars 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!