Vi söker spindeln i nätet till vår nya specialistklinik på Kungsholmen

I oktober 2021 öppnar vi vår nya specialistklinik på Kungsholmen i Stockholm. Vi blir därmed en av Sveriges största privata aktörer av specialist tandvård.

Vi söker dig som vill arbeta administrativt med bla remisshantering och receptions uppgifter. Du blir en del av vårt härligt team som får vara med från start och driva kliniken framåt. Har du en naturlig fallenhet för service och trivs som bäst när tempot är högt och uppgifterna många?

Vi kan erbjuda dig en rolig och utmanade tjänst med högt tempo! Visa ditt intresse för denna tjänst redan idag! Vi lyssnar gärna på dina önskemål om en heltids- eller deltidstjänst. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Distriktstandvårdens receptionister är företagets ansikte utåt och ambassadörer för företagets värdegrunder. Vi bemöter människor med respekt, vänlighet och lyhördhet. Som receptionist på en av våra kliniker ställs krav på att ge utmärkt service i både telefon och fysiska rummet, samt en professionell hantering av utmaningar som kan uppkomma i mötet med människor. 

Ett krav är att du har tidigare erfarenheter av vård. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenheter av remisshantering och specialisttandvård.

Arbetsuppgifter

Som receptionist får du patienter och besökare att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter är bland annat att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, fylla tidböckerna, säljinriktade uppgifter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet. Detta kombineras med administration och remisshantering

Välkommen till vår nya specialistklinik

Vår nya specialistklinik på Kungsholmen utlovar ett trevligt arbetsklimat med givande kollegiala relationer. 

Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik, bettfysiologi, radiologi, ortodonti samt nischtandläkare i Orofacial medicin och dentoalveolär kirurgi. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. 

Arbetsvillkor

Heltid eller deltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 15 November 2021. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.