Vi växer och söker en tandläkare till vår klinik i Kallhäll!

På jakt efter ny arbetsmiljö och arbetsplats? Vi önskar välkomna en positiv och erfaren tandläkare till vår klinik i Kallhäll! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

Erfaren och empatisk
Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

Självständig team player
Du kommer till en klinik med högt tempo och bred patientstock. Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Du bör vara duktig på att fatta snabba beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

Dina dagar hos oss
Arbetsrollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer tjänsten som tandläkare. Du får möjlighet att påverka din arbetsuppgifter och vi lyssnar till specifika intressen.

Din nya arbetsplats
Välkommen till Distriktstandvårdens klinik i Kallhäll! Här behandlar vi både barn och vuxna och erbjuder akut-, allmän- och estetisk tandvård. Det är lätt att ta sig hit. Pendeltågsstationen ligger precis intill kliniken och parkeringsmöjligheter finns. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!

Kort om Distriktstandvården 
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 13 december 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!