Vikarierande tandhygienist till Alby-Botkyrka

Är vi en bra match?
Vi erbjuder en vikariatanställning som tandhygienist hos oss på Distriktstandvården i Alby. Goda chanser till förlängning beroende på hur arbetsmöjligheterna ser ut i slutet av vikariatet. Vi söker dig som är nyfiken och ansvarsfull, gärna med god erfarenhet. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet.

På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Du arbetar aktivt och engagerat för att i förebyggande syfte förbättra våra patienters mun- och tandhälsa.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Om kliniken
Distriktstandvården Alby finns sedan januari 2010. Här finns sex behandlingsrum och vi erbjuder patienterna allmän-, akut-, estetisk- samt specialisttandvård på vår egen specialistklinik. Vi som arbetar här är ett trivsamt och glatt gäng. Här varvas kunskap med omtanke. Tunnelbanan ligger i nära anslutning till kliniken i Alby centrum.

Vi ser fram emot din ansökan!