Yrkespassionerad tandhygienist Distriktstandvårdens klinik i Rimbo

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Rimbo dit vi just nu söker en tandhygienist! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

BRINNER FÖR DITT ARBETE
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår klinik i Rimbo. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar. Din närvaro och pedagogiska ådra tenderar att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.

BLAND KOLLEGOR
Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen tandhygienist. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du möter en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i olika riktningar.

DIN NYA ARBETSPLATS
Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterska med stort engagemang och fina kollegiala relationer. Kliniken i Rimbo välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vid behov av specialisttandvård remitterar vi till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm. Vi samarbetar tätt med Distriktstandvården i Hallstavik.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!