Kastanjekliniken går samman med Distriktstandvården

Distriktstandvården har nu utökat sin verksamhet till Uppsala! Kliniken och personalen kommer nu tillhöra en av Sveriges största tandvårdskedjor.

Kastanjekliniken går samman med Distriktstandvården

Kastanjekliniken slås ihop med Distriktstandvården

Kastanjekliniken som ligger på Östra Ågatan 39 i Uppsala kommer nu tillhöra Distriktstandvården. Patienter som tidigare gått hos Kastanjekliniken kommer numera att kallas till Distriktstandvården.

Du som patient kommer mötas av samma härliga och glada gäng som vanligt! På kliniken jobbar tandläkare Ylva Nilsson, tandsköterska Ann-Cathrine Carlsson och även en tandhygienist.

På den nya kliniken kommer våra tandläkare och tandhygienister erbjuda både barn och vuxna allmän-, estetisk och akut tandvård.

Delbetala din tandvård med Klarna

Här kan du som på alla Distriktstandvårdens kliniker delbetala din tandvård med Klarna! Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Vi har riktigt schyssta garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har riktigt schyssta garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Välkommen till Distriktstandvården!

Vi välkomnar dig till en av Sveriges största tandvårdskedjor med 34 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala! Vi erbjuder komplett tandvård för barn och vuxna.

På samtliga kliniker arbetar vi med allmän-, estetisk- och akut tandvård. Vid behov av specialisttandvård så har Distriktstandvården två specialistkliniker centralt i Stockholm.

Du kan enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 018-888 88 88.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.