Tandläkare i Uppsala centrum, Kastanjen

Välkommen till din nya tandläkare och tandhygienist i Uppsala centrum! Distriktstandvården i Uppsala centrum erbjuder dig allmän-, estetisk- och akut tandvård. Hit välkomnar vi hela familjen, barn som vuxna för en trygg och modern tandvård!

Tandläkare med erfarenhet

Med en av Uppsalas finaste utsikter över slottet och Fyrisån kan vi med vår erfarenhet erbjuda dig en trygg och modern tandvård för dig som bor eller jobbar i Uppsala. På kliniken jobbar tandläkare Ylva Nilsson, tandsköterska Ann-Cathrine Carlsson, tandhygienist Rolla Gallo, tandhygienist Camilla Grahn samt tandhygienist Chanette Sahlstrand.

Behov av akut tandvård?

Vi hjälper både barn och vuxna med akuta besvär. Om du är i behov av akut tandvård så kan du ringa 018-13 80 12 eller boka en akuttid online.

Boka akuttid

Förebyggande tandvård

Vi kan erbjuda alla våra patienter förebyggande tandvård. Genom regelbundna hälsokontroller hos våra duktiga tandhygienister kan du förebygga sjukdomar i munnen och behålla en god munhälsa livet ut.

Få ett vidare leende

Vill du få ett vitare leende? Vi erbjuder säker och effektiv tandblekning i Uppsala. Här erbjuder vi även estetiska behandlingar som att bygga på en tand/glugg eller sätta på tandsmycke.

Boka estetisk tandvård

Betala vid ett senare tillfälle

Här kan du som på alla Distriktstandvårdens kliniker delbetala din tandvård med Klarna! Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Vi har Sveriges bästa garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har Sveriges bästa garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Läs mer om våra löften och garantier här >>

Om Distriktstandvården

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med kliniker i Stockholm, Uppsala, en mobil enhet samt en klinik på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård på samtliga av våra kliniker. Vi har även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm om du skulle vara i behov specialisttandvård.

Välkommen till Distriktstandvården!

Boka en tid online

Behandlingar på Kastanjen

Tandvårdspersonalen på Kastanjen

Outi Karjalainen
Outi Karjalainen Tandläkare
Ylva Nilsson
Ylva Nilsson Tandläkare
Camilla Grahn
Camilla Grahn Tandhygienist
Chanette Sahlstrand
Chanette Sahlstrand Tandhygienist
Rolla Gallo
Rolla Gallo Tandhygienist
Ann-Catrin Kalrsson
Ann-Catrin Kalrsson Tandsköterska
anders1958skoglund .

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Min absoluta favoritttandläkare!

ibbe gnem

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

eric friman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Robert Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Skicka meddelande