En kompis har bjudit in dig

En kompis har bjudit in dig

Fyll i din kompis inbjudningskod och boka en tid så får ni båda 150 kronor till godo hos oss.

Vänta, vad är detta?

En bekant till dig är nöjd med tandvården hos oss och rekommenderar därför dig att också besöka Distriktstandvården. Om du bokar en tid via denna sida får både du och din kompis 150 kronor i avdrag vid nästa besök. Varmt välkommen!

Din kompis är nöjd med tandvården hos oss och rekommenderar därför dig att också besöka Distriktstandvården. Om du bokar en tid via denna sida får både du och din kompis 150 kronor i avdrag vid nästa besök. Tacka inte oss, tacka din kompis  

Varför Distriktstandvården?

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 34 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder allmän-, akut och estetisk tandvård för såväl barn som vuxna. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker. Förutom ett gott bemötande utlovar vi en trygg och säker tandvård med riktigt schyssta garantier. Varmt välkommen du också!

Du får en egen inbjudningskod

När du har bokat en tid hos oss får även du en inbjudningskod att dela med dig av till dina bekanta. När de sedan besöker oss, får du 150 kronor tillgodo för varje kompis. Din inbjudningskod och ditt aktuella tillgodohavande hittar du alltid på Mina sidor.