Välkommen till Distriktstandvården och vår nyöppnade klinik vid Kungängstorg i Uppsala centrum! Som tandläkare i Uppsala centrum erbjuder vi komplett tandvård för både barn och vuxna. Våra tandhygienister och tandläkare i Uppsala centrum finns nära dig som bor eller arbetar i Uppsala.

Tandläkare i Uppsala centrum

Våra tandläkare har en lång och gedigen erfarenhet av behandla både barn och vuxna. Vi kommer med glädje behandla dig som är i behov av tandvård i Uppsala. Våra tandläkare erbjuder både allmän- och akut tandvård.

Känner du obehag inför ditt tandvårdsbesök?

Det är helt okej att känna obehag inför sitt tandvårdsbesök. I vår bokning kan du enkelt kryssa i att du är tandvårdsrädd, så vi vet om det när du besöker oss. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister kommer göra allt de kan för att ditt besök ska vara så behagligt som möjligt.

Akut tandvård i Uppsala centrum

Om du är i behov av akut tandvård i Uppsala centrum, så erbjuder vår erfarna tandläkare akut tandvård för både barn och vuxna. Boka en akuttid online eller ring 018-13 23 23.

Boka akuttid

Tandhygienist i Uppsala centrum

På vår klinik i Uppsala centrum kan du göra allt från att ta bort tandsten till att bleka dina tänder. Om du är i behov av en tandhygienist i Uppsala centrum, så är vår klinik vid Kungsängstorg definitivt värt ett besök!

Boka estetisk tandvård

Delbetala din tandvård med Klarna

Som på alla Distriktstandvårdens kliniker har du en möjlighet att delbetala din tandvård med hjälp av Klarna. Efter besöket så berättar du för receptionisten att du vill betala med Klarna. Du får då ett SMS med en länk där du kan välja vilken av Klarnas betalningsmöjligheter som passar bäst för dig.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Vi har riktigt schyssta garantier

På Distriktstandvården är vi stolta över att vi kan ge dig en trygghet genom att erbjuda dig riktigt schyssta garantier. Vi har 2 år på lagningar/fyllningar
5 år på implantat och kronor.

Om Distriktstandvården

Vi har idag 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård på samtliga av våra kliniker. Vi har även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm om du skulle vara i behov specialisttandvård.

Välkommen till Distriktstandvården i Uppsala centrum!

Boka tid online

Behandlingar på Kungsängstorg

Tandvårdspersonalen på Kungsängstorg

Emmy Thelberg
Emmy Thelberg Tandläkare
Josefine Lundbäck
Josefine Lundbäck Tandläkare
Maria Edlund
Maria Edlund Tandläkare
Chanette Sahlstrand
Chanette Sahlstrand Tandhygienist
Mozhgan Esmaeelzadeh-Anari
Mozhgan Esmaeelzadeh-Anari Tandhygienist
Desislava Kovanova
Desislava Kovanova Tandsköterska
Helena Jensen
Helena Jensen Tandsköterska
Jennie Mannby
Jennie Mannby Tandsköterska
nellysundin

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Har undvikit att gå till tandläkaren i många år pga tabdläkarskräck, men dagens besök till Distriktstandvården var fantastiskt bra! Mycket trevliga och hjälpsamma, bra bemötande och oerhört fina lokaler! De tog det lugnt och respekterade min nervositet. Rekommenderas varmt!!

UniAnli

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Supertrevliga. Ett toppenbesök, och de var lugnande när jag berättade att jag är väldigt nervös hos tandläkare.

Markus Johansson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Stressad och oengagerad personal. Gick dit för en basundersökning, och personalen hetsade igenom den på kortast möjliga tid. Obefintligt patientfokus. Välj en annan tandläkare!

Robert Gustavsson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Undvik!
Gick för att få en tråd i som lossnat i underkäken fastsatt så att mina tänder inte skulle röra sig. Skulle inte vara det mest komplicerade ingreppet, men efter mitt besök hos Distrikstandvården så flyttade sig en av de tänder som de satt fast tråden i. Fick hjälp med en temporärt åtgärd, men sedan så sa de att de inte kunde göra något mer. Utan jag behöver kontakta en specialist.
Kortfattat jag kom in för ett simpelt ingrepp och behöver nu enligt dem själv finansiera specialist hjälp!

Melina Bjerkesjö

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Alltid lika trevliga!