Tandläkare Stockholm city, Kungsgatan 54

Tandläkare i Stockholm, Kungsgatan 54

Mitt i centrala Stockholm, vid korsningen Drottninggatan-Kungsgatan, slår vi upp dörrarna till vår nyrenoverade tandvårdsklinik. Här finns tandläkare för dig som föredrar en mindre klinik i en mysig tandvårdsmiljö. På kliniken finns tre behandlingsrum och två behandlande tandvårdsteam. Du erbjuds allt från allmäntandvård till estetisk tandvård, samt akuttandvård om behov skulle uppstå. Vi tar emot både barn och vuxna och ordnar gärna familjetider om ni vill komma tillsammans till tandläkaren! Välkommen till din nya tandläkare i Stockholm, på Kungsgatan 54!

Komplett tandvård i Stockholm city

Distriktstandvården finns på 24 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet. På vår klinik på Kungsgatan erbjuder vi alla som bor och/eller arbetar i Stockholm city en komplett och trygg tandvård för alla behov. Klinikerna arbetar med tät sammanhållning vilket innebär att du som patient alltid har tillgång till bra tandvård. Vid akuta besvär garanterar vi en tid samma dag på en av våra innerstadskliniker, och vid behov av specialisttandvård har vi vår egen specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Väkommen till vår nyöppnade klinik på Kungsgatan 54!

Boka en tid online

Behandlingar på Kungsgatan

Tandvårdspersonalen på Kungsgatan

Eric Lothigius
Eric Lothigius Spec Tdl Protetik
Daniel Warkaye
Daniel Warkaye Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Kereshmeh Klangefeldt
Kereshmeh Klangefeldt Tandhygienist
Marika Kempe
Marika Kempe Tandhygienist
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Monica Gustafsson
Monica Gustafsson Tandsköterska
Raida Jamalova
Raida Jamalova Tandsköterska
Rebecka Ravik

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Bästa tandläkaren (Daniel) som jag har träffat! Trevlig, engagerad och förklarade allt så man förstod! Kommer helt klart tillbaka!

Robert Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

John Arningsson

4 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Skicka meddelande