Munhälsa.se i Kvillebäcken har blivit en del av Distriktstandvården! Från och med den 6 mars 2024 är du varmt välkommen till Distriktstandvården i Kvillebäcken, oavsett om du är ny eller patient sedan innan.

Är du befintlig patient hos Munhälsa.se?

Du som patient behöver inte tänka på något särskilt. Allt kommer fungera precis som vanligt vid ditt besök. Från och med 6 mars kommer Distriktstandvården ta över kallelser, och kalla dig utifrån ditt senaste besök hos oss som vanligt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 031-14 20 00.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar dig för allmän-, akut och estetisk tandvård.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Kvillebäcken

Tandvårdspersonalen på Kvillebäcken

Alex Xu
Alex Xu Tandläkare
Danait Ghebermicael
Danait Ghebermicael Tandläkare
Gabriella Öhlin
Gabriella Öhlin Tandläkare
Shirine Najdi
Shirine Najdi Tandläkare
Joselyn Delgadillo
Joselyn Delgadillo Tandhygienist
Gabriella Andhée
Gabriella Andhée Tandsköterska
Loredana Sporea
Loredana Sporea Tandsköterska
Sara Msellati
Sara Msellati Tandsköterska
Yasemin Okcanlioglu
Yasemin Okcanlioglu Tandsköterska
Ismo Rönkkö

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Bra och trevlig personal men efter ägarbytet rejält höjda priser tyvärr.

Zana Jovanovic

3 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Har alltid varit super nöjd på alla mina besök på Kville kliniken med super duktiga tandhygienister och tandläkare fram tills idag. Ny kvinnlig ung tandläkaren kommer in utan att presentera sig, högfärdig och mycket hård hänt så jag var tvungen att avbryta besöket.

Johan

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 år sedan

Jag har varit på top tandläkare i Göteborg, vasa viktoria och linnekliniken som är väldigt bra. Denna tandläkarkliniken hamnar på första plats. Extremt prisvärt, 299 kr första besöket som nykund. Utförde jobbet väldigt proffesionelt, det kändes noggrant. Alla tänder, tandkött, gicks igenom. Tandstensbortagning gjordes noggrant, skrapade på nya ställen där andra tandläkare inte gjort. Fick väldigt bra tips om tandtråd samt fick medskickat rengörningsborstar. +++++ Över förväntan. Tveka inte.

Sofia Hjertquist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 år sedan

Efter min första visit hos munhälsa gick jag ut med ett leende.

Personalen var inte bara duktiga och professionella, de var också väldigt omhändertagande och tillmötesgående.
Humor hade de också, vilket lättade på stämningen och balanserade en så tandläkarrädd person som jag är.

Rekommenderar dem starkt!

Marina Kirsch

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 år sedan

Jag rekommenderar varmt tandhygienisten Alex(Kvillebäcken). Han är oerhört duktig, omtänksam och tillmötesgående. Min rädsla inför behandlingen bevisade sig som komplett onödigt. Det var en angenäm behandling till ett bra pris. Ni har idag vunnit en evigt trogen kund! Ps: sjukt fina lokaler!!!