Välkommen till vår klinik i Liljeholmen! Här kan vi erbjuda dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi utför även implantatbehandlingar. Vi finns centralt på Liljeholmstorget och nära dig som bor eller jobbar i Liljeholmen, Hägersten, Midsommarkransen eller Gröndal. Tandläkare Nazanin Hassas arbetar här på kliniken.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Liljeholmen

Tandvårdspersonalen i Liljeholmen

Hulya Sinemli
Hulya Sinemli Klinikansvarig
Christina Shokri Stenström
Christina Shokri Stenström Tandläkare
Emily Ud-Din
Emily Ud-Din Tandläkare
Max Bergling
Max Bergling Tandläkare
Salome Montag
Salome Montag Tandläkare
Denise Esen
Denise Esen Tandsköterska
Dennis Elia
Dennis Elia Tandsköterska
Maria Vlachou
Maria Vlachou Tandsköterska
Stella Isaxéll
Stella Isaxéll Tandsköterska
Patrik Jarvoll

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Min gamla tandläkare har slutat, men Emily var mycket bra och professionell. Så mycket nöjd med tandläkarbytet och det gick snabbt och smidigt att boka tid. Stort också Emily att ni kunde ordna lagningen av tandbiten jag tappat direkt.

Arkady Karev

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag har besökt denna klinik vid flera tillfällen och har alltid haft en exceptionellt positiv upplevelse. Trots att jag behövde ganska komplicerad behandling, har personalens professionalism och omtanke gjort varje besök smidigt och framgångsrikt. Jag rekommenderar starkt denna klinik för alla som söker kvalitativ tandvård.

Aron Askov Herrera Garcia

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Väl bemöt samt fick jag allt förklarat väldigt detaljerad.
Jag lämnade besöket med positivt intryck.
Tack!

FruSvampis

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Gick hos tandläkare Emelie. Fantastiskt bemötande och förståelse för min rädsla. Fixade min tand. Kommer fortsätta gå till henne

Linda Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Vänliga, trygga och proffsiga! Både stora och små blir väl omhändertagen här! Kan varmt rekommendera denna tandläkarmottagning.