Välkommen till vår nya klinik i Liljeholmen! Distriktstandvården finns nu på Liljeholmstorget 7! På kliniken har vi ett stort utbud av tandvård. Vi erbjuder dig allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Din tandläkare i Liljeholmen

På kliniken erbjuder våra tandläkare dig som bor eller jobbar i Liljeholmen, Hägersten, Midsommarkransen, Aspudden eller Gröndal allmän- akut- och estetisk tandvård.

Tandläkare Attilio Bretto jobbar på kliniken

På kliniken kan du besöka tandläkare Attilio Bretto. Attilio har över 30 års erfarenhet som tandläkare. Vill du bli patient hos Attilio Bretto? Boka en tid redan idag!

Tandimplantat Liljeholmen

Vår tandläkare Attilio Bretto, har mångårig erfarenhet och hjälper gärna dig som är intresserad av tandimplantat. På Liljeholmen har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka en konsultation online eller ring oss på
08-22 22 22.

Är du i behov av akut tandvård i Liljeholmen?

Våra tandläkare i Liljeholmen har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag på någon av våra 28 kliniker. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Som på samtliga Distriktstandvårdens kliniker kan du delbetala dina tandvårdskostnader med Klarna. Detta underlättar för dig som inte kan eller vill betala allt på en gång, samt för dig som föredrar att samla dina köp och betala vid ett senare tillfälle med Klarna.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Boka tid online

Behandlingar på Liljeholmen

Tandvårdspersonalen på Liljeholmen

Emily Ud-Din
Emily Ud-Din Tandläkare
Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Madalena Vilar
Madalena Vilar Tandläkare
Thomas Silverland
Thomas Silverland Tandläkare
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Stella Isaxéll
Stella Isaxéll Tandsköterska
Susanne Knutsson Dikman
Susanne Knutsson Dikman Tandsköterska
Alex Sakar

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Hade Thomas som tandläkare.Väldigt bra och professionell,tog bort mkt tandsten och det gjorde knappt ont. Undersökte mina tänder noga och det märks att han är intresserad av sitt jobb.Supernöjd och återkommer om(när) det behövs igen.

Monika L

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Trevlig personal och tandläkare som försökte mycket hårt att tala vårt modersmål.

Julia Larsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Helt fantastiskt personal och duktiga på det dom gör!

Daniel Zheng

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Moderna anläggningar, tandläkaren var snäll och kommunicerade hela processen steg för steg. Visade bilder och gav goda råd. Tandläkare och Sverige i allmänhet är dock dyra.

Johan Lorentzon

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Jag är en person som vanligtvis är rädd för och undviker att gå till tandläkaren. Jag åkte till Giancarlo och Susanne här på Distriktstandläkarna Liljeholmen och blev väl omhändertagen. De var snälla, roliga och skonsamma. Jag kommer definitivt åka hit igen. Högt rekommenderad.

Om du har svårt att hitta platsen ligger den på 8: e våningen i Liljeholmstorget 7.