Välkommen till vår klinik i Liljeholmen! Här kan vi erbjuda dig allmän-, estetisk- och akuttandvård och vi utför även implantatbehandlingar. Vi finns centralt på Liljeholmstorget och nära dig som bor eller jobbar i Liljeholmen, Hägersten, Midsommarkransen eller Gröndal. Tandläkare Nazanin Hassas arbetar här på kliniken.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Liljeholmen

Tandvårdspersonalen på Liljeholmen

Emily Ud-Din
Emily Ud-Din Tandläkare
Giancarlo Astorga Ricra
Giancarlo Astorga Ricra Tandläkare
Madalena Vilar
Madalena Vilar Tandläkare
Nazanin Hassas
Nazanin Hassas Tandläkare
Hulya Gursac Sinemli
Hulya Gursac Sinemli Tandsköterska
Maria Vlachou
Maria Vlachou Tandsköterska
Shukria Hassoni
Shukria Hassoni Tandsköterska
Stella Isaxéll
Stella Isaxéll Tandsköterska
Sara Jassim

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag träffade tandläkare Nazanin på kliniken som var helt magiskt med mina barn som är 6 och 4 år. Hon var lugn, glad, positiv och pedagogisk. Hela besöket blev något trevligt och toppenbra. Mycket varmt rekommenderat.

Thaís Cardoso

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Nazanin Hassas var så bra. Hon tog emot mig på akuttid, var tydlig, noggrann och trevlig. Nu är mitt tandproblem löst och jag kommer definitivt tillbaka.

Rabab Ghoul

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Fick Nazanin som tandläkare och blev otroligt nöjd med mitt besök! Har tandvårds rädsla och hon bemötte mig exemplariskt. Kände mig delaktig i behandlingen, då Nazanin förklarade alla steg och var väldigt lugn samt varm som person. Rekommenderar henne starkt! 🌟

Samira Maaouia

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Jag var där med min 6-åring som hade ramlat och slagit munnen. Det gick lätt att få en akuttid som passade. Tandläkaren och tandsköterskan var jätteproffsiga och noggranna samt jättesnälla med min lilla 6-åring. Dessutom var 4-åringen med och de var även jättesnälla mot hen och även hen fick en leksak. Nu vill båda barnen tillbaka till denna klinik för nästa rutinkontroll. :)

Carl Magnus Sandenskog

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Trevligt bemötande. Bra han om barn. :)