Lista dig, ditt barn eller familjen hos oss!

Här listar du familjemedlemmar hos Distriktstandvården. Välj vem listningen avser och fyll i resterande uppgifter. Vi kallar personen i fråga när det är dags för ett tandläkarbesök. Välkommen till din tandläkare i Stockholm!

Lista dig, ditt barn eller familjen hos oss!
Laddar...

När du bekräftar tar vi emot dina uppgifter. Inom kort kontaktas du av en medarbetare som lyssnar till dina önskemål om när du kan och behöver besöka oss. Vi hörs snart!

Lägg till barn

För att verifiera behöver vi målsmans personnummer:

När du bekräftar tar kliniken i fråga emot angivna uppgifter. Barnet/barnen sätts på revision, vilket innebär att vi skickar en kallelse när det är dags för ett tandläkarbesök. Välkommen till oss!

Lägg till familjemedlem

När du bekräftar tar vi emot angivna uppgifter. Inom kort kontaktas du/familjemedlemmarna av en medarbetare som lyssnar till önskemål gällande ett första besök (föräldrar kontaktas till barn och ungdomar under 18 år). Vi hörs snart!

Lista dig själv eller hela familjen

Alla barn och ungdomar måste vara listade hos en tandläkare fr.o.m. tre års ålder t.o.m. året de fyller 23 år. Detta för att säkerställa att barn och ungdomar får ta del av gratistandvården, som är en rättighet i Sverige. Att lista sig innebär i praktiken att en journal upprättas i personens namn och att personen registreras som patient hos den valda tandläkaren. Nästa steg är att en kallelse skickas till patienten när det är dags för en undersökning.

Boka en tid eller lista dig

Om du vet med dig att det är dags för en undersökning eller om du behöver besöka tandläkare eller tandhygienist av annan anledning, så kan du lika gärna boka en tid direkt. Väl på plats kommer vi fråga om du vill lista dig hos oss.

Boka en tid direkt online >>

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.