Hjärtligt välkommen till  Citytandvården, din tandläkare i Mariehamn! Vi vill respektfullt möta dina behov med ständigt uppdaterad kunskap och teknik i en välkomnande hygienisk miljö. Citytandvården har ett mycket brett odontologiskt kontaktnätverk med bland annat Distriktstandvårdens specialisttandläkare.

Om Citytandvården

Citytandvården har en gedigen historik i Mariehamn då Citytandvårdens mottagning byggdes högst upp i Cityhuset Torggatan 5 och öppnade i februari 1989. Sedan Ålands Självstyrelsedag 2014 ingår dem i Distriktstandvården.

Citytandvården har alltid varit tidig med ny teknik på både början 1990-talet, under 2000-talet och 2010-talet. I samband med den digitala utvecklingen var vi pilotklinik för journalsystem. Vi har även tidigt försett kliniken med specialkunskaper inom digital röntgen och CAD/CAM teknologi för att själva kunna ta fram patientens nya tandkrona.

Under 2000-talet har vi fokuserat starkt på patientbehandlingarna genom att inleda samarbete med naprapat och revoice* massör Sirkka-Liisa Perkiö för ännu bättre bettfysiologisk behandling på plats. 2011 utökade vi vår specialkompetens på Åland med anställning av käkkirurg Sten Olsson. Dessutom blev vi tre stycken allmäntandläkare det året.

*Revoice massage är en massage- och behandlingsmetod för dem som använder rösten ofta eller har någon form av besvär med den. Behandlingar ges mest till t.ex. sångare, skådespelare, telefonförsäljare, politiker samt musiker.

Varmt välkomna till Citytandvården – en del av Distriktstandvården!

Läs mer om din tandläkare i Mariehamn på hemsidan www.citytandvarden.nu

Behandlingar på Mariehamn

Tandvårdspersonalen på Mariehamn

Måns Toft

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Bytte från folktandvården när jag flyttade hit och är supernöjd! Lätt att få tid, har aldrig behövt vänta och nöjd med den behandling jag fått. En solklar 5a.

Lasse Rijns

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 år sedan

Välkommen till Citytandvården!

dam meedee

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

OMG Allt var utmärkt för mig.
Receptionist bra
Danielsson Patricia , tandläkare var en professionell och hennes hand mycket mild.
Priset var ansvarig (billigaste stället jag fick betalt).
Bra läge, parkeringsplats mycket lätt att hitta.

Ingemo Åsgård

4 utav 5 stjärnor

skriven för 4 år sedan

Tanja Eklöw

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 år sedan