Medaktiv Kliniken går samman med Distriktstandvården

Medaktiv Kliniken blir en del av Distriktstandvården. Personalen och kliniken kommer nu tillhöra en av Sveriges största tandvårdskedjor som nu utökar verksamheten till Uppsala.

Medaktiv Kliniken går samman med Distriktstandvården

Medaktiv Kliniken slås ihop med Distriktstandvården

Medaktiv Kliniken som ligger på Hamnesplanaden 6 i Uppsala har gått samman med Distriktstandvården. Patienter som tidigare gått hos Medaktiv Kliniken kommer numera att kallas till Distriktstandvården.

Du kommer mötas av samma härliga gäng som på Medaktiv Kliniken, fast nu som Distriktstandvården! Här jobbar tandläkare Michael Nilsson-Ström, tandhygienist Inger Öhlund och tandsköterskorna Desi Kovanova och Helena Jensen. Här jobbar också docent och specialist i tandreglering Anna Andlin Sobocki. Hon behandlar både barn och vuxna med tandregleringsbehov.

Delbetala med Klarna

Som på alla Distriktstandvårdens kliniker så erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Riktigt schyssta garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig riktigt schyssta garantier.

Välkommen till Distriktstandvården!

Vi välkomnar dig till en av Sveriges största tandvårdskedjor med 34 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala! Vi erbjuder komplett tandvård för barn och vuxna. På samtliga kliniker arbetar vi med allmäntandvård, estetisk tandvård och akuttandvård. Vid behov av specialisttandvård så har Distriktstandvården två specialistkliniker centralt i Stockholm. Våra medarbetare tar hand om dina tänder med skicklighet och hjärta. Här är du dessutom trygg med riktigt schyssta garantier!

Du kan enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 018-888 88 88.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.