Mirala Clinic blir en del av Distriktstandvården

Mirala Clinic har gått samman med Distriktstandvården. Du kommer mötas av samma härliga gäng i samma lokaler fast nu som Distriktstandvården!

Mirala Clinic blir en del av Distriktstandvården

Mirala Clinic slås samman med Distriktstandvården

Tandläkarkliniken Mirala Clinic på Sveavägen 62 har slagits ihop med Distriktstandvården. Personalen på kliniken kommer jobba kvar och lokalerna ligger på samma adress. Patienter som tidigare gått hos Mirala Clinic kommer numera att kallas till Distriktstandvården.

Tandläkare Maria Gibsand och Sousan Houlacoui

På kliniken jobbar tandläkare Maria Gibsand, tandläkare Sousan Houlacoui, tandsköterska Pavlina Martinova och tandsköterska Anton Tkachuk. Här erbjuder våra tandläkare barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. På kliniken erbjuds det även mer avancerade behandlingar som exempelvis implantat.

Läs mer och boka en tid på kliniken här eller ring 08-26 52 99

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 34 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Delbetala din tandvård med Klarna

Som på samtliga av våra kliniker behöver du inte betala allting på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att patienten aldrig ska behöva tvivla på oss. På Distriktstandvården har vi riktigt schyssta garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.