Narkosteamet | Bakgrund och kompetens

Narkosteamet | Bakgrund och kompetens

Lär känna personerna som utför våra tandvårdsbehandlingar i narkos. Nedan presenteras teamet som arbetar på kliniken på Fridhemsplan, Sankt Eriksgatan 24.

Lär känna narkosteamet

Det är vi som samarbetar under narkosbehandlingar på Distriktstandvården. Du möter oss på kliniken på Fridhemsplan, Sankt Eriksgatan 24. Alla fyra fyller viktiga funktioner under behandlingens gång. Här kan du läsa lite mer om oss, vad vi har för roll samt ta del av våra tidigare erfarenheter.

P-G Rösblad Narkosläkare hos Distriktstandvården i Stockholm

P-G Rösblad
Narkosläkare

“-Specialist i narkos och har jobbat på Danderyds sjukhus i många år och har varit chef för narkosen på tandvården där. Jag har jobbat som konsult på tandvården på Huddinge sjukhus med narkostandvård. Gjort en del annat också men det är mina meriter inom tandvård. Jag har många års erfarenhet av narkos.”

Johan Lundström Tandläkare hos Distriktstandvården i Stockholm

Johan Lundström
Tandläkare

“-Allmäntandläkare men har jobbat många år inom medicinsk tandvård och med som remissinstans för medicinskt komprometterade patienter, dentoalveolär kirurgi, och mycket narkostandvård. Med lite fokus även på slemhinneutredningar och slemhinnebehandlingar.”

Annika Ström Tandsköterska hos Distriktstandvården i Stockholm

Annika Ström
Tandsköterska

“-Arbetat som tandsköterska i 30 år och har således lång erfarenhet. Van vid att hantera olika situationer som kan uppstå och sätter alltid patienten i första rummet. Lugn och omhändertagande. Fungerar utmärkt i team med Johan, vi samarbetar väldigt väl.”

Ingvar Pettersson Narkossköterska hos Distriktstandvården i Stockholm

Ingvar Pettersson
Narkossköterska

“- Jag är anestesisjuksköterska. Har jobbat ett par år på tandläkeriet på Huddinge på Folktandvården och innan dess mycket prehospitalt. T.ex. Ambulanshelikopter och akutbil.”

Kom i kontakt med oss

Slå en signal till kliniken på Fridhemsplan vid frågor eller funderingar kring narkos.

08-412 007 55

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.